Història

En el bressol de la tradició emprenedora i industrial de Catalunya, l'any 1976, Josep Vilaró funda Mecànica Vilaró al poble de Navarcles, una empresa familiar dedicada a oferir serveis de manteniment a la potent indústria tèxtil, motor de l'economia local durant bona part del segle XX. Als anys 90, s'especialitza en el desenvolupament de maquinària especial, el mecanitzat peces complexes i el muntatge de subconjunts.

Des de llavors, la transformació de la indústria ha guiat el desenvolupament de Mecvil fins al present, esdevenint un centre d'enginyeria i fabricació de referència dedicat al desenvolupament de maquinària especial i projectes integrals claus en mà.
Des de l'any 2011, Mecvil disposa d'unes instal•lacions de més de 5000 metres quadrats ubicades a Sallent. Un equip de més de 80 persones, entre enginyers i tècnics especialitzats, ofereix solucions globals a sectors com l'automoció, el ferrocarril o l'aeronàutica que integren mecànica, electrònica, elèctrica, software, hidràulica i pneumàtica.

Aquest coneixement global s'uneix al saber fer heretat dels fundadors i a la visió renovada de la segona generació per projectar una indústria cada cop més capacitada, especialitzada i orientada a esdevenir un proveïdor estratègic dels seus clients.

Missió, Visió, Valors

Gestió de la qualitat